Anmelder

The Favourite – 10-dobbelt Oscarnomineret vanvidskomik

Når man tager et kig på det engelske hof og monarki i 1700-tallet, står absurditeten frem som et blødende sår. Skandaler, intriger, inkompetente regenter og skamløse spytslikkere var hverdag. Og netop nu kan alt dette opleves i den gakkede græker Yorgos Lanthimos' nyeste film ”The Favourite”.

The Predator – Rumvæsenerne kommer

The Predator er ikke en katastrofe af en film. Den er bare ikke en ordentlig Predator-film. Derimod er det en mørkere udgave af en Marvel-film. Hvis man er til den slags film, vil man nok have en fest med filmen. Alt i alt en skuffende omgang, som ikke lever op til navnet, men som lige akkurat er god nok til, at man ikke hader den fuldstændig.

The Most Assassinated Woman In The World – Interessant idé. Elendig udførsel

Langt fra alle egenproduktioner fra Netflix er af høj kvalitet. The Most Assassinated Woman In The World er en film som er under al kritik. Det er en oplevelse, som får vores anmelder til at genoverveje sit abonnement.

The Handmaiden – Et Sydkoreansk mesterværk

Sook-Hee er en simpel tyv, som hyres til at arbejde som tjenestepige for en ung, rig japaner. Planen er at snyde hende og frarøve hende alle de penge, hun har arvet efter sine forældre. Planen går som smurt, indtil der sker det som bare ikke må ske. Der kommer følelser i klemme.

Paradise PD – hvis Family Guy og South Park fik en baby

Den 31. august havde Netflix premiere på endnu en animeret serie. Dette er den tredje i en række af serier, som er kommet med relativt kort mellemrum. Først kom serien 'Final Space', så landede Simpsons-skaberen Matt Groenings serie, 'Disenchantment', og nu er serien 'Paradise PD' så landet.

De Utrolige 2 – Utrolig god underholdning!

Vores anmelder har været til forpremiere til De Utrolige 2. Han har kun et råd til dig. Skynd dig ind og se den. Lido har premiere på filmen i dag klokken 16:30.

'Papillon' – fængende fængselsdrama

'Papillon' havde premiere i sidste uge, og kan stadig fanges i Lidobiografen. Vores anmelder giver den fire ud af seks stjerner.

Disenchantment – 'The Simpsons'-skaberens middelaldereventyr

'Disenchantment' er det nyeste projekt fra Matt Groening, manden der også gav os 'The Simpsons' og 'Futurama'. Serien foregår i det middelalderlige fantasi univers, Dreamland og følger den unge Prinsesse Bean og hendes venner. Det er så vellykket, at vores anmelder giver serien fem ud af seks stjerner.