Kæmpe overraskelse til gravide Geggo

Foto: TV3.

Geggo bliver snart mor til endnu en datter, og derfor fik hun i weekenden en overraskelse af sine venner, der havde arrangeret et babyshower.

Det er efterhånden ved at blive en tradition her i Danmark, at holde babyshower, og derfor skulle Geggo selvfølgelig også have et.

Har kæmpet under graviditet

Geggo har haft en hård graviditet, hvor hun har kæmpet med både bækkenløsning og smerter. Derfor er det også er det også en stor lettelse, at det hele snart er overstået.

I weekenden troppede hendes venner sammen, og overraskede hende til stor glæde for Geggo. Det skriver BILLED-BLADET.

 

Lykkelige Geggo

Det var da også en rørt Geggo, der lagde billeder op fra dagen på Instagram. På billederne er der dækket det flotteste lyserøde bord, og der er ikke sparet på noget. Det bugner med gaver og snacks – i det hele taget alt hvad hjertet begærer. Det er Geggos tre brudepiger der har stået bag det hele, og det har altså virkelig været en succes.

I opslaget skriver Geggo:

”Idag blev jeg overrasket med det smukkeste, skønneste mest vel-organiserede og gennemførte babyshower i hele verden. Jeg føler mig som verdens heldigste pige (... okay, kvinde) at have veninder som føler jeg fortjener dét her, og ord kan slet ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er Det var mine 3 brudepiger der havde stablet det hele på benene, og NØJ hvor de kan! Kæmpe kærlighed til alle de dejlige kvinder i mit liv som var med til at fejre mig”

Der er heller ikke længe til Geggo og Cengiz igen bliver forældre. I august kommer deres anden lille pige til verden.